DEVOJKA TEŠKO POVREĐENA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Automobil izleteo iz krivine i zakucao se u betonsku ogradu

Novosti online

04. 06. 2023. u 00:18

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći u Bogatiću povređene su dve osobe kada je automobil iz još neutvrđenih razloga u krivini sleteo sa puta i udario u betonsku ogradu.

ДЕВОЈКА ТЕШКО ПОВРЕЂЕНА У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ:  Аутомобил излетео из кривине и закуцао се у бетонску ограду

Foto: Goran Šljivić

Zbog teških povreda glave ženska osoba R.J. (20) iz Prnjavora, koja je bila suvozač u automobilu, prebačena je u šabačku bolnicu.

Drugi suvozač u automobilu je lakše povređen i njemu je pomoć ukazana u Domu zdravlja u Bogatiću, dok je vozač automobila nepovređen.

Nezgoda se dogodila oko 21 čas na regionalnom putu Bogatić - Badovinci.

Uviđaj su obavili pripadnici policijske stanice u Bogatiću koji utvrđuju uzrok nezgode.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)