LESKOVČANIN POVREĐEN NOŽEM – STABILNO: Uhapšeni komšija osumnjičen za pokušaj ubistva

I. M.

01. 06. 2023. u 17:12

LESKOVČANIN T.K.(42), iz naselja Slavko Zlatanović, koji je sinoć izboden nožem u tuči sa komšijom operisan je u niškom Univerzitetsko – kliničkom centru(UKC) i trenutno je stabilno.

ЛЕСКОВЧАНИН ПОВРЕЂЕН НОЖЕМ – СТАБИЛНО: Ухапшени комшија осумњичен за покушај убиства

Foto:D.Miljković

On je svestan sa stabilnim životnim parametrima. Zbog ubodne rane sa povredama krvnih sudova grudnog koša operisan je i potom hospitalizovan na Klinici za anesteziju – saopšteno je iz niškog UKC.

Ovaj muškarac je povređen sinoć, nešto posle 19 časova, kada je na njega kako se sumnja, posle kraće rasprave, nožem nasrnuo komšija I.A. (68).

Policija je obavila uviđaj na licu mesta. Osumnjičeni za nanošenje teških telesnih povreda opasnih po život je uhapšen. Kako je saopšteno, on se tereti zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Dvojica komšija su, prema nezvaničnim saznanjima, duže vreme bili u lošim odnosima, ali se pouzdano još uvek ne zna šta je prethodilo njihovoj raspravi koja je mogla da se okonča sa još težim posledicama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni