"RUKU SU JOJ AMPUTIRALI, TEŠKO ĆEMO PREŽIVETI": Teške reči rođaka devojke iz Mladenovca koju je upucao Uroš Blažić

Novosti Onlajn

05. 05. 2023. u 10:40

SINOĆ je Uroš B. ubio osam osoba, a ranio 13, nakon čega se dao u beg, a policija ga je danas pronašla nedaleko od Kragujevca.

РУКУ СУ ЈОЈ АМПУТИРАЛИ, ТЕШКО ЋЕМО ПРЕЖИВЕТИ: Тешке речи рођака девојке из Младеновца коју је упуцао Урош Блажић

Foto: ATA Images

- Ne znam kako ću ovo da preživim - rekla je rođaka devojke N. V. koja je teško ranjena u pucnjavi koja se dogodila sinoć u Mladenovcu.

Sinoć je Uroš B. ubio osam osoba, a ranio 13, nakon čega se dao u beg. 

Ona navodi da je u šoku zbog svega što se dogodilo, da Uroša ne poznaje i da će biti teško da se oporave od ove tragedije.

Inače, Uroš je svoj krvavi pohod počeo na jednom mestu kada je izašao iz kola i ispalio rafal oko grupe ljudi koja je sedela oko logorske vatre na pikniku. Zatim je nastavio krvavi pir i došao do pozicije koja je udaljena nekoliko kilometara dalje i izašao iz kola i pucao u četiri osobe koje su nameštale kapiju na dvorištu.

Potom je opet seo u kola i odvezao se ka centru sela Dubona i opet pucao, gde je ubio dve osobe, policajca koji nije bio na dužnosti i njegovu sestru. Ubica je zatim pobegao i za njim je tragalo 600 pripadnika MUP-a.

Masovni ubica uhapšen je nakon osam sati potrage u Kragujevcu.

BONUS VIDEO: ČULI SMO RAFALE, SHVATIO SAM DA NIJE SLAVLjE - Ispovesti meštana nakon masakra kod Mladenovca

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove