OVO JE DEVOJČICA RANJENA U GLAVU TOKOM MASAKRA NA VRAČARU: Lekari se svim silama bore za njen život (FOTO)

Novosti Onlajn

04. 05. 2023. u 07:21

NEZABELEŽENA tragedija pogodila je Beograd i Srbiju, kada je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" učenik (13) Kosta K. sa dva pištolja izvršio masakr, hladnokrvno pucajući u đake.

ОВО ЈЕ ДЕВОЈЧИЦА РАЊЕНА У ГЛАВУ ТОКОМ МАСАКРА НА ВРАЧАРУ: Лекари се свим силама боре за њен живот (ФОТО)

Foto: printskrin/Društvene mreže

U krvavom piru koji je počinio iz samo njemu znanih razloga, ubio je osmoro dece i školskog portira, a ranio još šestoro, uključujući i profesorku istorije na čiji je čas upao i besomučno zapucao.

Iako se može reći da je preživela masakr, teško ranjena sa povredom glave devojčica A. A. (14) hitno je prevezena na Dečju kliniku u Tiršovoj ulici gde se lekari svim silama bore za njen život.

Foto: printskrin/Društvene mreže

Direktor Dečije klinike u Tiršovoj dr Siniša Dučić izjavio je ranije kako je operacija završena, kao i da devojčica ima tešku povredu mozga.

Kako mediji pišu, ona je primila pet kesa krvi, dve u toku operacije, tri nakon operacije i njeno stanje je i dalje veoma kritično. Pored devojčice A. A. u Tiršovoj se nalaze i dva dečaka, koji su lakše povređeni i nalaze se u stabilnom stanju.

Podsetimo, u pucnjavi koja se dogodila u 8.40 u školi ubijeno je osam učenika i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedna nastavnica povređeni. Za masakr je odgovoran trinaestogodišnji Kosta K.

BONUS VIDEO: Policija odvodi učenika koji je pucao u školi na Vračaru

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)