"ZNAO SAM DA SE OSEĆA ODBAČENIM, ALI NIŠTA NISAM PRIMETIO" Evo šta je otac dečaka koji je napravio masakr na Vračaru rekao na saslušanju

Novosti Onlajn

04. 05. 2023. u 07:18

OTAC dečaka Koste K. (13) iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", koji je osumnjičen da je juče oko 8 časova ubio osam učenika, čuvara i ranio sedam osoba, potvrdio je da je imao dozvolu za oružje koje je njegov sin koristio za krvavi pir.

ЗНАО САМ ДА СЕ ОСЕЋА ОДБАЧЕНИМ, АЛИ НИШТА НИСАМ ПРИМЕТИО Ево шта је отац дечака који је направио масакр на Врачару рекао на саслушању

Foto: Novosti

Na saslušanju je rekao da je u sefu držao puške i pištolje, da je sve bilo pod šifrom i kako mu nije poznato kako je njegov sin istu saznao.

- Priznao je da je sina sa 12 godina vodio u streljanu i rekao koju. Otac je rekao da se njegov sin osećao odbačeno, ali da ništa nije primetio. Sin mu je često govorio da se nije uklapao u društvo - kažu.

Dečak je saslušan u prisustvu majke, a kako je rekao Nikola Uskoković iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, on je predat radnicima Centra za socijalni rad.

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENjA OCA DEČAKA KOJI JE POČINIO MASAKR NA VRAČARU

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (17)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)