SNIMAK ZGROZIO SRBIJU: Evo u kakvom je stanju povređeni u kafanskoj tuči u Mokrinu - Nasilnici ga zverski pretukli

R. Š.

12. 04. 2023. u 12:28

MOKRINČANIN Tibi Z. (52), koji je teško povređen u kafanskoj tuči u centru tog sela, nalazi se na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu i nije životno ugrožen.

СНИМАК ЗГРОЗИО СРБИЈУ: Ево у каквом је стању повређени у кафанској тучи у Мокрину - Насилници га зверски претукли

Foto: Instagram/192_rs

Lekari kažu da je u stabilnom stanju i da mu, pored višestrukih teških telesnih povreda, vitalni organi, poput srca i pluća, dobro rade.

- Pacijent T. Z. je hemodinamski stabilnog zdravstvenog stanja i smešten je na Kliniku za neurohirurgiju radi daljeg lečenja. On je sa višestrukim teškim telesnim povredama u KCV primljen u ponedeljak, nakon inicijalnog pregleda u Opštoj bolnici u Kikindi. Nakon detaljne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja povreda, pacijent je u stabilnom hemodinamskom stanju smešten na Kliniku za neurohirurgiju – saopštila je PR služba Kliničkog centra Vojvodine.

Podsećamo, Tibi Z. je teško povređen kada su ga u kafani u centru Mokrina, u ponedeljak uveče, napala četvorica mladića iz okoline Kikinde i tukla ga nogama, rukama i stolicama. Policija je u utorak zbog ove brutalne tuče uhapsila D. Z. (27), M. J. (29) i B. L. (20) sa područja Kikinde zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje. Uhapsila je i I. G. (24) kojeg sumnjiči za nasilničko ponašanje.

- D. Z., M. J. i B. L. sumnjiče se da su 10. aprila, u toku noći, u ugostiteljskom objektu u Mokrinu, nakon svađe, zadali više udaraca pedesetdvogodišnjem muškarcu usled čega je zadobio teške povrede, i dvadesetčetvorogodišnjaku, koji je tom prilikom zadobio lake povrede. Takođe, četvorica uhapšenih sumnjiče se da su lomili inventar lokala. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi – saopštila je Policijska uprava u Kikindi.

Prema nezvaničnim informacijama, Tibi Z. je napadnut kada je hteo da spreči verbalni sukob gostiju. U kafani je u tom trenutku bio i njegov sin koga je hteo da zaštiti, ali je tada napadnut i zverski pretučen. Snimak ove brutalne tuče najpre se pojavio na društvenim mrežama, kao i fotografija napadača sa krvavim rukama, na kojoj se oni lično, navodno, hvale kako su „sve razbili, hahaha“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (2)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)