TRAGIČNA SUDBINA MAJKE PETORO DECE: Andrea trpela teror i u prvom braku - novi partner je pretukao nasmrt

Novosti onlajn

29. 03. 2023. u 17:10

ANDREA K. (35), koju je pre dva dana u Jagodini ubio emotivni partner Bojan M. (46), doživljavala je nasilje i u prvom braku od strane svog supruga D.K.

ТРАГИЧНА СУДБИНА МАЈКЕ ПЕТОРО ДЕЦЕ: Андреа трпела терор и у првом браку - нови партнер је претукао насмрт

Foto: Društvene mreže

Andrea je majka petoro dece, koju ima iz prvog braka, a kako pričaju njeni poznanici bila je u procesu razvoda od supruga D.K, piše "Blic". 

Prijavila supruga zbog nasilja

- Utvrđeno je da su prema suprugu sada pokojne A.K., D.K. iz Jagodine izricane hitne mere shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, gde se kao žrtva javlja njegova supruga, sada pokojna A.K. iz Jagodine - saopštili su iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini.

Kobne noći, Andrea je bila u stanu svog partnera Bojana, a kako se sumnja, nakon svađe, nasilnik je nasrnuo na ženu i pretukao je do smrti. Deca u kobnom momentu nisu bila sa majkom.

Obdukcija je odrađena, ali se još uvek čekaju rezultati.

Prijatelji ubijene Andree u šoku su zbog njenog ubistva. Prema rečima njene prijateljice, nijedna žena, majka, drug, prijatelj, sestra nije zaslužila takvu smrt.

- Vest sam primila jutros. Njega ne poznajem. Ne znam ni gde su deca. Mogu samo da kažem da je bila jedna dobra duša, žena vesele naravi, dobar drug i čovek. Bog da joj dušu prosti, anđeli s njom! - rekla nam je njena prijateljica.

Foto: Facebook

Ubica maltretirao svoju porodicu

Naime, Bojan već ima istoriju nasilja, a bio je prijavljen za porodično nasilje prema članovima svoje porodice.

- Proverom kroz pisarnicu OJT Jagodina utvrđeno je da su u ranijem periodu protiv Bojana M. iz Jagodiine izricane hitne mere shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, ali ne prema sada pokojnoj A.K., već protiv drugih članova njegove porodice - saopštavaju iz Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini.

Andrea je deseta ubijena žena u Srbiji od početka godine.

BONUS VIDEO:

JEZIVA TUČA "DELIJA" I "GROBARA" NA NOVOM BEOGRADU: Napadnuti dok su igrali košarku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo