DETALJI SUKOBA NA CERAKU: Mladići ubodeni u stomak i vrat, jedan odbija saradnju sa policijom

Novosti online

20. 01. 2023. u 11:27

U SUKOBU u kafiću na Ceraku izbodena su trojica mladića od kojih se dvojica nalaze na reanimaciji. Kako saznaju mediji, treći akter pomenutog događaja odbija saradnju sa policijom.

ДЕТАЉИ СУКОБА НА ЦЕРАКУ: Младићи убодени у стомак и врат, један одбија сарадњу са полицијом

Lj.P.

Prema saznanjima "Blica", izbodeni su A. S. (26), M. V. (26) i D. D. (24). Dvojica od njih zadobila su teške telesne povrede.

- D. D. je uboden u stomak, M. V. u vrat, a za A. S. još uvek nisu poznate povrede - kaže izvor "Blica" i dodaje da oni koji su u stanju da govore odbijaju saradnju sa policijom.

Nakon ubadanja, ispred Urgentnog se pojavio i poznati reper Vuk Mob za koga policija proverava da li ima saznanja o ubadanju, kao i da li je bio svedok pomenutog sukoba.

On je za "Blic" prokomentarisao da "nije bio na mestu gde se sve dogodilo".

- Bio sam na jednom 18. rođendanu, kada su mi javili da je jedan od izbodenih mladića moj drug. Odmah sam otišao da se informišem kako mu je. Ne znam još uvek u kakvom je stanju, čekamo da nam se lekari jave. Nisam pozvan da dajem izjave u policiji, rekao je Vuk i objasnio da su mu ličnu kartu uzeli ispred Urgentnog centra gde je bio UKP. Kada se vratio u kraj da vidi šta je bilo, inspektori su prema njegovim rečima počeli da ga ispituju, ali im je on rekao da nemaju šta sa njim da pričaju i da im neće reći sve i da zna šta se dogodilo.

BONUS VIDEO: KUĆA IZ KOJE JE EVAKUISANA ŠESTOMESEČNA BEBA: Voda prodrla u domaćinstvo u Priboju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis