KO JE NEMANJA (30) UPUCAN U SAČEKUŠI U RESNIKU: Tri pištolja i 300 metaka zakopao u dvorištu

Novosti online

24. 11. 2022. u 12:25

NEMANjI S. (30) mladiću koji je teško ranjen u sačekuši sinoć u Resniku krajem jula ove godine u dvorištu kuće u kojoj živi pronađena su zakopana tri pištolja i 300 metaka.

КО ЈЕ НЕМАЊА (30) УПУЦАН У САЧЕКУШИ У РЕСНИКУ: Три пиштоља и 300 метака закопао у дворишту

Foto I. Marinković

Prema prvim informacijama, policija je oružje pronašla nakon što je Nemanju prijavila sestra njegove devojke Jelene S. da je u Grčkoj pretukao Jelenu, piše "Blic". 

- Jelenina sestra pozvala je policiju i rekla da se Jelena i Nemanja nalaze u Grčkoj i da je tamo Nemanja pretukao njenu sestru. Tada je rekla i da Nemanja u dvorištu ima zakopano oružje - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Policija je reagovala po prijavi, otišla u njegovu kuću i u dvorištu pronašla oružje. Međutim, kako saznajemo, po dolasku u Srbiju iz Grčke Jelena se javila u policijsku stanicu i ispričala kako je oružje njeno.

- Protiv nje je tada podneta krivična prijava - dodaje izvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima