ČUO SAM SNAŽAN PRASAK, MISLIO SAM DA JE UDAR GROMA: Neverovatna nesreća u Kikindi - Porše se zabio u kuću, šokantan postupak vozača (FOTO)

R. Š.

06. 10. 2022. u 15:04

Automobil marke „porše“ udario je jutros ranu ujutro u jednospratnu kuću u Ulici Žarka Zrenjanina 37 u Kikindi. Na sreću niko nije povređen, jer u kući nije bilo stanara, a vozač je pobegao s lica mesta.

ЧУО САМ СНАЖАН ПРАСАК, МИСЛИО САМ ДА ЈЕ УДАР ГРОМА: Невероватна несрећа у Кикинди - Порше се забио у кућу, шокантан поступак возача (ФОТО)

Foto: R. Šegrt

Prethodno je skinuo tablice sa auta, ali policija ima saznanja da su u pitanju inostrane registarske oznake.

Snažan udarac automobila u kuću probudio je prvog komšiju Milivoja Boškova, čija je spavaća soba tik do kuće u koju je udario „porše“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Oko 4.15 ili 4.20 iz sna me je prenuo snažan prasak. Mislio sam da je oluja i da je negde udario grom. Supruga je odmah skočila i pogledala kroz prozor i videla auto. Kada smo izašli, videli smo da je auto najpre udario jedno drvo i „pokosio“ ga, a onda se očešao o drugo i udario u susednu kuću. Auto je praktično prošlo pored dva drveta i snažno udarilo u komšijsku kuću. Prava je sreća da nije udarilo u betonski stub. Jedan muškarac je skinuo tablice i brzo su otišli sa lica mesta. Ne znam koja je registracija, ali je strana. U autu je bilo više osoba, troje ili četvoro. Srećom pa niko nije stradao. Komšinica nije bila u kući, jer samo povremeno tu boravi – ispričao nam je Boškov, koji je obavestio policiju.

U Kikindskoj policiji kažu da im je ova neobična saobraćajna nesreća prijavljena posle četiri sata u četvrtak ujutro.

- Kada je patrola izašla na lice mesta nije zatekla vozača na mestu događaja. U kuću je udario putnički automobil marke „porše“ inostranih registarskih oznaka. Radi se na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja. O nesreći je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi – rekli su nam u policiji.

"Porše" se ulicom Žarka Zrenjanina kretao iz pravca grada.

SERIJA SLIČNIH NEZGODA

Ovakva saobraćajna nesreća nije prva u Kikindi, a nije ni retkost. Vrlo je slična onoj koja se dogodila pre dve godine, kada se, takođe rano ujtro, jedna mlada žena automobilom "opel vektra" direktno zakucala u kuću u Ulici Save Lipovanova i probila spoljni zid. Sudski spor o ovom slučaju još nije završen.

- 2016 - vozač „krajslera” udario u kuću u Ulici Ive Lole Ribara. Preminuo od posledica teških povreda.

- 2016 - vozač „opel astre” (27) teže povrđen kada se zakucao u kuću u ulici Žarka Zrenjanina.

- 2015 - auto uletelo u kuću u Svetosavskoj ulici, u tri sata ujutro. Nije bilo povređenih.

- 2007 – auto probilo zid kuće u Ulici braće Arsenov, oko šest sati ujutro. Vozač bio pod dejstvom alkohola. Njega i suprugu spasli vazdušni jastuci.

BONUS VIDEO: BOND, DžEJMS BOND - Pre 60 godina snimljen prvi film o „agentu 007“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije