UHAPŠEN UNUK IZ ZMAJEVA ZA KOG SE SUMNJA DA JE UBIO BABU I DEDU: Pronađen u šumi na Vršačkom bregu

Novosti online

13. 07. 2022. u 08:48

MARKO P. (29) iz Zmajeva, osumnjičeni za dvostruko ubistvo, uhapšen je sinoć u šumi u Vršačkom bregu u Vršcu. On je zatečen u kolima koja je ukrao od pokojnog dede.

УХАПШЕН УНУК ИЗ ЗМАЈЕВА ЗА КОГ СЕ СУМЊА ДА ЈЕ УБИО БАБУ И ДЕДУ: Пронађен у шуми на Вршачком брегу

Marko Polovina, Foto: Društvene mreže

Podsetimo, on je osumnjičen za dvostruko teško ubistvo svog dede Dragana Manojlovića (74) i njegove sestre od ujaka Zore Dakić (83).

Podsetimo, 6. jula policija je nakon poziva ćerke pokojnog Dragana, ušla u njegovu porodičnu kuću, gde su zatekli dva beživotna tela.

- Nesrećnici su ubijeni najverovatnije još u ponedeljak-utorak. Draganov nestanak bio je čudan porodici kada se nije u četvrtak pojavio na sahrani svoje sestre. Tada su ga zvali, ali se nije javljao. Oni su pozvali njegovu ćerku R. P., kako bi videli da li ona zna nešto o ocu, iako su svi znali da nisu u dobrim odnosima - rečeno je tada, uz napomenu da je Marko dedu već opljačkao pre godinu dana, kada je podneta krivična prijava, kada mu je ukrao 20.000 evra.

(Kurir)

BONUS VIDEO: 

DVOSTRUKO UBISTVO U ZMAJEVU: Brat i sestra pronađeni mrtvi u porodičnoj kući

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!