U VIŠEM javnom tužilaštvu u Vranju, juče je saslušan Dejan Pavlović (44), koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Snežanu i povredio ćerke dok su pokušavale da odbrane majku.

Vule

26.03.2022. 07:37

Konzumiranje i dejstvo alkohola ti ne daje za pravo da maltretiraš nekog, a kamo li svoju rođenu decu i suprugu. Manite se više uvažanja otežanih okolnosti i psihoterora tih ubica.ubio si majku sopstvene dece. Svi mi imamo probleme, ali da ubijamo nekog oko sebe nemamo pravo, da se branimo smemo. Moj su i otac i deda udarali majku i baku, strahove sam pretrpeo zbog toga, nisam bio takav, gledao sam njihov u nesposobnost i učio da budem bolji. Iako sam razveden i živim odvojen od rođene dece i žene koju sam voleo, nikad mi nije palo na pamet da učinim njima nešto nažao.

Šator

26.03.2022. 07:45

Човјек очигледно није био нормалан, али се слободно шетао, док није зло направио. Имамо толике те (пара)псхоилоге, психјатре, трте/мрте институције, центре, агенције, заводе... Све бескорисно, треба поукидати јер се дешавају овакве очигледне ствари, бацање пара. Умјесто да је лудак одавно склоњен, на добробит свих, поглавито породице и јадне жене.

normalno

26.03.2022. 09:23

Zašto toliko ima ubistva u porodicama jeli tu zakazala država moramo se upitati kakvi smo to ljudi da je sve više ovakvih strašni zločina