RODITELJI ŽRTAVA NASRNULI NA BLAŽIĆA: Prekinuto ročište, izbio haos na suđenju masovnom ubici - Reagovala i hitna (FOTO)

J. Ilić

23. 05. 2024. u 11:13 >> 11:32

PRED Višim sudom u Smederevu danas će se, prvi put, na pripremnom ročištu izjasniti o krivici Uroš Blažić, okrivljen za devetostruko ubistvo i ranjavanje trinaestoro ljudi u Malom Orašju i Duboni.

РОДИТЕЉИ ЖРТАВА НАСРНУЛИ НА БЛАЖИЋА: Прекинуто рочиште, избио хаос на суђењу масовном убици - Реаговала и хитна (ФОТО)

Foto: N. Živanović

Prekinuto ročište

Današnje pripremno ročište Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši Blažiću u Višem sudu u Smederevu odloženo je usled incidenta i odlučeno je da se suđenje od sada odvija u Specijalnom sudu u Beogradu, gde će se naknadno odrediti datum suđenja.

Zorica Panić o nepravdi

- Odmah su ga izbacili. Šaržer je ispao policajcu. Haos je ispao. Uveli ga, on je pognuo glavu. Ušao je pognute glave - Gde je ono junaštvo kada nam je streljao decu? Ne mogu da ga gledam. 

Pozlilo majci Dalibora Todorovića

Hitna pomoć reagovala je u sudu u Smederevu kada je pozlilo majci ubijenog Dalibora Todorovića.

Foto: J. Ilić

Majka ubijenih Milana i Kristine Panić o haosu u sudnici

Majka ubijenih Milana i Kristine Panić govorila je za "Novosti" o haosu koji je izbio u sudnici.

- Kada je ušao u sudnicu svi su skočili na njega, i roditelji i sestre i braća ubijenih. Došlo je do koškanja između roditelja i policije, a jednom policajcu je tom prilikom ispao šaržer. Majki i sestri Dalibora Todorovića je pozlilo i nakon toga je ušla hitna pomoć - kaže Zorica za "Novosti".

Prve fotografije masovnog ubice Uroša Blažića

Blažić sa ocem stigao u sud, roditelji ubijenih krenuli da se fizički obračunaju

Optuženi Uroš Blažić morao je da bude zaštićen u sudnici, izbio je opšti haos nakon što su roditelji ubijene dece skočili na njega najverovatnije sa namerom da se fizički obračunaju.

Roditelji okupljeni pre početka suđenja

Roditelji ubijenih su pristigli ispred Višeg suda.

Uniformisana lica, policija u civilu, kao i kola hitne pomoći nalaze se na trgu ispred suda, dok su velike mere bezbednosti prisutne i u samim prostorijama institucije.

Podsetimo, Blažić je ranije danas doveden u Viši sud u Smederevu. On je optužen za ubistvo devet mladih i ranjavanje 12 osoba u selima Malo Orašje i Dubona.

Za danas je bilo zakazano pripremno ročište kada će se izjasniti o krivici. U ovom trenutku nije poznato da li će ročište biti nastavljeno.

Očekivalo se da će na ročištu svedočiti Blažićev otac i ujak.

Ispred sudnice ranije su došli članovi porodica ubijenih i ranjenih, nosili su majice sa likovima stradalih u masakru kod Mladenovca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE(T)! Devet dana posle operacije kolena - odlučio se na ovo (VIDEO)