MOJA ĆERKA JE TAKOĐE ŽRTVA SVOGA BRATA: Evo šta je sve Kostin otac Vladimir Kecmanović rekao u sudnici

S. J. M.

04. 04. 2024. u 17:31

DONESITE presudu kakvu želite. Ja sam svakako posle tog 3. maja mrtav čovek. Živ sam i ovde pred vama samo zbog moje ćerke, koja je takođe žrtva svoga brata.

МОЈА ЋЕРКА ЈЕ ТАКОЂЕ ЖРТВА СВОГА БРАТА: Ево шта је све Костин отац Владимир Кецмановић рекао у судници

Foto: Privatna arhiva

Ovo je danas u parničnom postupku u Višem sudu u Beogradu kazao Vladimir Kecmanović, otac Koste, koji je 3. maja prošle godine ubio deset, a ranio šest osoba u svojoj školi "Vladislav Ribnikar". Ova parnica se vodi po tužbi 27 članova porodica devetoro ubijenih protiv Koste, njegovih roditelja i škole.

Vladimir Kecmanović na početku je rekao da želi još jednom da izjavi duboko i neizmerno saučešće.

- Moj bol i tuga zbog tog događaja su i dalje neutešni i kada pomislim na tu dečicu. Više puta sam pokušao da dođem do roditelja, ali sam bio sprečen od državnih organa - kazao je Vladimir Kecmanović, koji se od tog 3. maja nalazi u pritvoru.

Sudija Bojana Čogurić ga je pitala da ispriča šta se deševalao nekoliko dana pre u kući, kako se Kosta ponašao, da li se povlačio, da li je kao otac nešto neuobičajeno primetio, da li je njegov sin nešto crtao, pisao, pravio spiskove...

Vladimir Kecmanović je rekao da nije u stanju da se izjašnjava i da bi u ovom trenutku to bilo neumesno i da iz pijeteta prema žrtvama ne može da priča kakav je Kosta bio dečak i kakva su oni porodica.

- Moje emocije mi ne dozvoljavaju da pričam kakvi smo mi bili brižni i pažljivi roditelji. Da sam bilo šta kao i otac i lekar mogao da primetim u Kostinom ponašanju ja bih sve učinio da sprečim tu nesreću što se dogodila. Kosta je išao na mnogo aktivnosti, bio je u kontaktu sa mnogo ljudi i da mi je iko od njih išta rekao ili u školi ja bih reagovao. Ne mogu da razumem i da shvatim šta se to dogodilo sa Kostom, pa da napravi tragediju kakva nije zabeležena u svetu - kazao je Vladimir Kecmanović.

Sudija mu je kazala da treba da se izjasni na njena pitanja, ali je tada zastupnik Kecmanovića Marina Ivelja rekla da se neće više izjašnjavati.

- On je i ovo rekao, jer ste ga ovde sproveli iz pritvora, rekao je šta je hteo i neće više govoriti, niti će odgovarati na pitanja tužilaca i njihovih zastupnika - kazala je Ivelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)