ZAKAZANO SUĐENJE KECMANOVIĆIMA I U KRIVICI: Proces počinje krajem januara

S. J. M.

29. 12. 2023. u 14:21

SUĐENjE Kecmanovićima, Vladimiru i Miljani, roditeljima Koste K. koji je ubio deset osoba, a šest ranio 3. maja ove godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, osim u parničnom počinje i u krivičnom postupku. Viši sud u Beogradu zakazao je dva termina - 29. i 30. januara 2024. godine.

ЗАКАЗАНО СУЂЕЊЕ КЕЦМАНОВИЋИМА И У КРИВИЦИ: Процес почиње крајем јануара

Foto: Privatna arhiva

Optužnicom koja je u ponedeljak postala pravosnažna Vladimir se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti, jer nije dobro obezbedio pištolje u kući i jer je učio Kostu da puca, a Miljana za nedozvoljeno držanje metka, jer je njen DNK trag nađen na jednoj čauri u školi.

Sudiće se istovremeno i vlasniku streljane u kojoj je Kosta vežbao da puca Ratku Ivanoviću i instruktoru u streljani Nemanji Marinkoviću, koji se terete za davanje lažnog iskaza.

BONUS VIDEO:

POLICAJAC VLADIMIR ZA "NOVOSTI": Udarali su me metalnom šipkom, nisam se povukao

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove