OPTUŽENI DIVLJAO U SMEDEREVSKOM TUŽILAŠTVU: Uhapšen zbog droge i nasilničkog ponašanja

Јелена Илић
Jelena Ilić

27. 10. 2023. u 11:17

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog protiv A.M. (38 godina) zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, krivično delo teška telesna povreda i dva krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga.

ОПТУЖЕНИ ДИВЉАО У СМЕДЕРЕВСКОМ ТУЖИЛАШТВУ: Ухапшен због дроге и насилничког понашања

Viši sud i tužilaštvo Smederevo / Foto N. Živanović

Optuženome su stavlja na teret da je dana 26.04. i 13.07.2023. godine neovlašćeno, u manjoj količini i za sopstvenu upotrebu, držao  drogu kanabis neto težine 0,31 gram i opojnu drogu hašiš-smola kanabisa neto težine 0,49 grama, saopštilo je Osnovno tužilaštvo u Smederevu.

Opravdano se sumnja i da je A.M. dana 06.08.2023. godine u večernjim satima u Mramorku oštećenome, sa kojim je u njegovoj kući konzumirao alkohol, najpre zadao jedan udarac pivskom flašom u predelu glave, od kojeg udarca je oštećeni pao, nakon čega mu je zadao više udaraca rukama i nogama u predeluglave i tela, nanevši mu kritičnom prilikom teške telesne povrede - prelom levog slepoočno-temenog dela krova lobanje, preloma jagodične kosti sa dislokacijom, preloma gornjovilične kosti, kao i brojne lake telesne povrede u predelu glave i tela.

Optuženi je, takođe, u prostorijama tužilaštva, prilikom saslušanja, drskim i bezobzirnim ponašanjem značajnije ugrozio spokojstvo građana i teže remetio javni red i mir. On je u alkoholisanom stanju najpre u kancelariji daktilobiroa počeo da viče i psuje, pa je nakon što je osoblje tužilaštva pokušalo da ga smiri, izašao na hodnik i nastavio sa uvredama i psovkama,  da bi napokon samoinicijativno napustio prostorije tužilaštva.

Nakon ovoga mu  je određen pritvor, u kome se i dalje nalazi. U trenutku divljanja u Tužilaštvu imao je  1,70 promila alkohola u organizmu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!