LAZARU VUKIĆEVIĆU PUŠTALI OVE GLASOVNE PORUKE: Oteli ga, a onda su iz Crne Gore nastupili Velja Nevolja i Marko Miljković

N.B.-Z.U.

29. 11. 2022. u 12:41

SRĐAN Lalić nastavio je danas da iznosi u Specijalnom sudu u Beogradu brutalnosti koje su izvodili pripadnici kriminalnog klana na čelu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem.

ЛАЗАРУ ВУКИЋЕВИЋУ ПУШТАЛИ ОВЕ ГЛАСОВНЕ ПОРУКЕ: Отели га, а онда су из Црне Горе наступили Веља Невоља и Марко Миљковић

Marko Miljković

On je objasnio zbog čega su prema Lazaru Vukićeviću bili posebno surovi:

- Posebno smo bili brutalni prema njemu, jer smo mislili da je on pucao na Miloša Budimira, a takođe su nam i Veljko i Marko davali direktivu, iz Crne Gore dok su bili tamo, preko Skaj aplikacije. Belivuk je dodao Vukićevića na Skaj nalog i pitao ga zašto radi na njegovom ubistvu kad mu nije naneo štetu.

Takođe, kako svedoči, Vukićeviću su puštane glasovne poruke Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

- Tokom ispitivanja Vukićevića, čemu sam ja prisustvovao, puštane su mu poruke Veljka i Marka. Oni su likovali nad njegovom otmicom. Puštane su mu njihove glasovne poruke. Govorili su mu videćeš kako ćeš da prođeš, patićeš, poželećeš da umreš... - rekao je Lalić te opisao brutalnosti:

- Ja sam udarao Vukićevića kablom i posle smo ga polivali po telu, desetak santimetara od nosa i usta kako bismo mu onemogućili disanje, kako bismo doprli do njega u ispitivanju. Jako se malo informacija izvuklo od njega, delovao je kao da ne razume, sve vreme mu je glava krvarila. Imao je otvorene rane na prstima i šaci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!