NA SASLUŠANJU NEGIRALI KRIVICU: Osumnjičeni da su zbog Zvezdinog dresa izboli muškarca i pretukli njegovog brata policajca

N.B.

24. 06. 2022. u 14:32

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu osumnjičeni N. S. i S. M. negirali su optužbe da su 22. juna u Borči izboli jednog muškaraca, kao i da su prebili njegovog brata, inače policajca.

НА САСЛУШАЊУ НЕГИРАЛИ КРИВИЦУ: Осумњичени да су због Звездиног дреса изболи мушкарца и претукли његовог брата полицајца

Foto: Rada Šegrt

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudu da im odredi pritvor da ne bi uticali na oštećene i svedoke, kao i na saizvršioca, čiji identitet policija utvrđuje.

Krivičnom prijavom osumnjičenima je stavljeno na teret da su na autobuskom stajalištu najpre tražili od oštećenog muškarca da skine dres kluba "Crvena zvezda", pa kada se on tome usprotivio, jedan od osumnjičenih mu je zadao udarce nožem u predelu podlaktice i naneo mu tešku telesnu povredu, dok ga je drugi udarao rukama, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Treći N. N. izvršilac, čiji se identitet utvrđuje, istovremeno je tukao brata oštećenog.

Oštećeni su juče na prepoznavanju prepoznali dvojicu osumnjičenih sa sigurnošću od 90 do 100 odsto.

Jedan od oštećenih je policajac koji je u trenutku događaja bio van dužnosti.

Osumnjičenima se na teret stavljaju krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

 

BONUS VIDEO: SUĐENjE ZA TRAGEDIJU U ŠAINOVCU: Naložena DNK analiza automobila kojim je usmrćen Željko (19)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)