NEMA DOKAZA PROTIV SOBARICE: Istraga zločina u vili "DND" u Niškoj Banji

J.Ć.

24. 02. 2022. u 10:39

VIŠE javno tužilaštvo u Nišu obustavilo je istragu protiv Milice Dimitrijević (32), koja se sumnjičila za zločin koji se dogodio 5. novembra 2016. u vili "DND" u Niškoj Banji, kada je ubijen vlasnik tog ugostiteljskog objekta Dejan Dejančić (51).

НЕМА ДОКАЗА ПРОТИВ СОБАРИЦЕ: Истрага злочина у вили ДНД у Нишкој Бањи

D.N.

- Više javno tužilaštvo obustavilo je istragu protiv M. D., koja se sumnjičila da je zajedno sa N. N. licem u saizvršilaštvu počinila ubistvo D. D. i pokušala da ubije D. J. Doneta je naredba o obustavi istrage zbog nedostatka dokaza za njeno optuženje. Biće nastavljen rad na tom predmetu prema N. N. licu - saopštio je Borisav Radonjić, portparol ove pravosudne institucije.

Dejan Dejančić je nastradao, kako se najpre sumnjalo, kada je recepcionar Dejan Jovanović upao u sobu u kojoj je Dejančić bio sa Milicom, i upucao ga. Nakon toga, kako se tada verovalo, ispalio je hitac sebi u glavu.

Sobarica, koja je uspela da pobegne, pozvala je policiju, koja je zatražila pomoć Žandarmerije, jer se nije odmah znalo da li je Jovanović mrtav. Policijske snage, koje su nakon upotrebe šok-bombi upale u vilu, zatekle su Jovanovića jedva živog i on je prebačen u bolnicu u kojoj je preminuo dva meseca kasnije. Smatran je ubicom sve do 26. decembra 2016, kada je usledio preokret i Miličino hapšenje. Milicu je optužio biološki trag pronađen na pištolju. Međutim, nakon petogodišnje istrage nisu pronađeni dokazi da bi ona bila i krivično gonjena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)