NA PROLAZNIKE, IZ AUTOMOBILA, BAČENA EKPLOZIVNA NAPRAVA: Nesvakidašnji incident u Leskovcu

I. M.

23. 03. 2024. u 18:00

Jedan od dvojice prolaznika, na ulazu u leskovačko naselje Ančiki, zadobio je lakšu telesnu povredu kada je na njih, iz automobila u prolazu, bačena neka vrsta ekplozivne naprave.

НА ПРОЛАЗНИКЕ, ИЗ АУТОМОБИЛА, БАЧЕНА ЕКПЛОЗИВНА НАПРАВА: Несвакидашњи инцидент у Лесковцу

Foto: I.M.

Nesvakidašnji incident se dogodio, tokom prepodneva, na nadvožnjaku, na ulazu u ovo leskovačko naselje. Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je iz vozila bačena petarda, velike snage, koja je srećom lakše povredila jednog od prolaznika.

Hitna pomoć i policija su ubrzo bili na licu mesta. Povređenom je ukazana pomoć i on je, prema nezvaničnim informacijama, pušten na kućno lečenje, dok je na mestu incidenta obavljen uviđaj.

Policija je tragala za materijalnim dokazima, dok se saobraćaj odvijao usporeno. Da li je reč o slučajnom incidentu i bahatosti pojedinaca ili se iza napada krije neki motiv utvrdiće istraga koja je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?