POVREĐENI RODITELJI I DVOJE DECE: Stravična saobraćajna nesreća kod Niša - auto nakon prevrtanja završio u njivi, vatrogasci ih izvlačili

Novosti online

03. 01. 2024. u 23:37

Četiri osobe povređene su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila večeras oko 22.40 časova u Borskoj ulici na putu Kamenica - Niš.

ПОВРЕЂЕНИ РОДИТЕЉИ И ДВОЈЕ ДЕЦЕ: Стравична саобраћајна несрећа код Ниша - ауто након превртања завршио у њиви, ватрогасци их извлачили

Foto: I. Mitić

Kako "Blic" saznaje povređeni su roditelji i dvoje male dece koji su se nalazili u putničkom automobilu koji je sleteo sa puta i nakon toga se prevrnuo.

U izvlačenju povređenih učestvovali su i vatrogasci jer je vozilo bilo dosta oštećeno pa vrata nisu mogle da se otvore.

- Prizor je jeziv, auto je u njivi, izgleda kao da se više puta prevrnuo. Iskidani su kablovi sa bandera. Vatrogasci su izvlačili ženu koja je ostala zarobljena u karoseriji auta - kaže izvor".

Ekipe Hitne pomoći su intervenisale sa dva vozila i prevezle povređene roditelje i decu u UKC Niš na dijagnostiku i dalje lečenje.

- Prema prvim informacijama svi povređeni su bili svesni. Prilikom pregleda nije bilo povreda koje bi ukazivale na životno ugrožavajući. U pitanju su muž, žena i dvoje male dece koji su prevezeni u UKC Niš na dalju dijagnostiku kojom će biti utvrđen tačan stepen povreda - rečeno je u Hitnoj pomoći.

Policija obezbeđuje mesto udesa i očekuje se dolazak tužioca da bi bio obavljen uviđaj.

Saobraćaj se odvija desnom trakom u smeru ka Kamenici.

BONUS VIDEO  - AUTOBUS UDARIO AUTO KOJI JE POKOSIO PUTNIKE NA STANICI: Teška saobraćajna nesreća u Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)