OVO JE MLADIĆ STRADAO KOD ČONOPLJE: Talentovani sportista kojem su predviđali sjajnu karijeru - U smrskanom autu poginuo na licu mesta

J. L.

03. 01. 2024. u 17:08

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se dogodila u utorak uveče na putu između Sombora i Čonoplje nastradao je D.K. (19) iz Sombora, dok je vozač automobila koji se zakucao u drvo u teškom stanju.

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ СТРАДАО КОД ЧОНОПЉЕ: Талентовани спортиста којем су предвиђали сјајну каријеру - У смрсканом ауту погинуо на лицу места

Foto: N. Skenderija/MUP

Kako nezvanično saznajemo, uzrok saobraćajne nesreće je neprilagođena brzina usled koje je automobil "pežo" sleteo sa puta i udario direktno u drvo.

U smrskanom automobilu mladić, koji je bio na mestu suvozača, poginuo je na licu mesta, dok je vozač zadobio teške telesne povrede i zbrinut je u Opštoj bolnici u Somboru.

Kako saznajemo nastradali mladić je bio talentovani sportista fudbalskog kluba u Somboru, kome su svi prognozirali sjajnu karijeru.

BONUS VIDEO:

MUP REŠIO SLUČAJ: Identifikovan muškarac koji je navodno pratio vozilo novinarke N1

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)