JEDNA OSOBA SMRTNO STRADALA: Poznato stanje povređenih u teškoj nesreći na putu Kragujevac–Batočina

Novosti online

27. 11. 2023. u 10:24

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć, na deonici državnog puta Kragujevac–Batočina, kod sela Botunje, poginula je jedna osoba, dok je u bolnici osam osoba.

ЈЕДНА ОСОБА СМРТНО СТРАДАЛА: Познато стање повређених у тешкој несрећи на путу Крагујевац–Баточина

Foto: Milena Anđela/Profimedia/Ilustracija

U udesu su učestvovala tri putnička vozila i autobus.

U Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac, na lečenju je ukupno osam pacijenata, povređenih u saobraćajnim nesrećama u Botunju i Cvetojevcu.

Petoro dece je na lečenju u Centru za dečju hirurgiju.

Prema jutrošnjim informacijama dobijenim od dečjeg hirurga, sve petoro dece su stabilno, sa lakšim telesnim povredama i van životne opasnosti. U pratnji troje dece u Centar za dečju hirurgiju primljena je i majka, čije je zdravstveno stanje stabilno.

U Urgentni centar UKC Kragujevac, primljena je jedna pacijentkinja, a prema rečima dežurnog hirurga, stabilnih je vitalnih parametara, van životne opasnosti.

Jedna pacijentkinja je, zbog ortopedskih povreda, posle dijagnostike, primljena na Kliniku za ortopediju i traumatologiju. Njeno zdravstveno stanje je takođe stabilno i ona je van životne opasnosti.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: POPLAVE PRETE I BIJELOM POLjU: Voda "opkolila" školu, poplavljene kuće

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!