NOVE INFORMACIJE O DEVOJČICI POVREĐENOJ U NESREĆI KOD ZLATIBORA: Oglasili se lekari iz Beograda

Novosti online

28. 08. 2023. u 13:44

Devojčica (11), koja je juče povređena u nesreći koja se dogodila u Užicu, transportovana je juče po podne za Beograd, intubirana je i njeno stanje je ozbiljno.

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ДЕВОЈЧИЦИ ПОВРЕЂЕНОЈ У НЕСРЕЋИ КОД ЗЛАТИБОРА: Огласили се лекари из Београда

Foto: Printskrin/Facebook/UŽICE - OGLASNA TABLA

- Dopremljena je juče u kasnim popodnevnim satima i nalazi se u teškom stanju. Treba sačekati, ne može se sada ništa reći, niti je zahvalno prognozirati - kaže sagovornik Blica.

Devojčica je operisana juče u bolnici u Užicu, lekari su sanirali krvarenje, ali je zbog ozbiljnosti povrede kasno juče po podne upućena za Beograd.

Poginuli baba, deda i jedna unuka

Podsetimo, juče oko 8 časova, na državnom putu u Užicu, na mostu preko reke Đetinje, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su poginule dve osobe, dok su dve devojčice prevezene u teškom stanju u bolnicu. U bolnici je povredama podlegla devojčica (9). Poginuli su baba i deda dve devojčice od kojih je jedna nažalost podlegla povredama.

Prema našim saznanjima, u nesreći su učestvovali putnički automobil "ševrolet matiz" beogradskih registarskih oznaka, za čijim volanom je bio D. G. (65) i kamion sa prikolicom, odnosno cisterna za čijim volanom je bio B. S. (42). Prednja strana automobila je smrskana. Intervenisali su vatrogasci.

BONUS VIDEO: ŽENA PRETILA, PSOVALA MRTVU DECU I TUKLA PRODAVAČICU: Napadnuta devojka u Obrenovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)