VOZAČ IZGOREO U AUTOMOBILU: Detalji jezive nesreće kod Subotice

Novosti online

28. 07. 2023. u 18:43

VOZAČ putničkog vozila poginuo je u sudaru sa kamionom na putu Subotica - Bajmok.

ВОЗАЧ ИЗГОРЕО У АУТОМОБИЛУ: Детаљи језиве несреће код Суботице

Printskrin

Nesreća se dogodila oko 17 sati kod benzinske pumpe kod koje se nalazi isključenje za Tavankut kada su se frontalno sudarili putnički automobil i kamion sa prikolicom.

"Blic" saznaje da je jedna osoba poginula, vozač putničkog vozila iz Sombora, dok je vozač kamiona zadobio lakše telesne povrede i nalazi se u bolnici.

Prema nezvaničnim informacijama kamion-šleper, registarskih oznaka Hrvatske, je delimično prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u putnički automobil somborskih registracija koji se kretao svojom trakom, a nedugo po snažnom udaru automobil se zapalio.

Vatra je zahvatila i teretno vozilo nakon čega se formirala buktinja i gusti crni oblak dima koji se video kilometrima.

Požar se vrlo brzo proširio na oba vozila, plamen je nekontrolisano kuljao. Nažalost vozač u putničkom vozilu nije uspeo da preživi, izgoreo je u automobilu.

Više vozila vatrogasaca-spasilaca i hitne pomoći vrlo brzo je stiglo na mesto teške nezgode.

(Blic)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" U VRČINU: Mesto tragedije na kom je voz udario automobil, dvoje poginulo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu