TO JE TELO MOJE ĆERKE ILINKE: Dalibor Dujović slomljen, u suzama, potvrdio tragičnu vest

A. ROVČANIN

17. 01. 2023. u 20:15

POSLE 38 dana od nestanka, u Limu, nekoliko stotina metara nizvodno od Rudog, u Bosni i Hercegovini, pronađeno telo Ilinke Dujović, devojke iz Priboja za kojom se tragalo od 12. decembra.

ТО ЈЕ ТЕЛО МОЈЕ ЋЕРКЕ ИЛИНКЕ: Далибор Дујовић сломљен, у сузама, потврдио трагичну вест

Foto: Društvene mreže

Ilinka je viđena poslednji put kraj obale Lima, na stazi šetališta u

Starom Priboju. Otada, nikakvog traga za njom nije bilo do utorka pred samu noć, kada su ribolovci primetili telo kako pluta i sprečili da ga voda odnese dalje. Oni su pozvali policiju, a potom je otac u bolnici u Rudom, identifikovao telo svoje kćerke.

- Tačno je, telo koje je izvučeno iz Lima je moja ćerka Ilinka – kroz suze je kratko rekao njen otac Dalibor, koji do poslednjeg časa nije gubio nadu da je njegova ćerka živa.

Inače, od početka sedmice krenula je velika akcija u kojoj učestvuju pripadnici policije, timovi za spasavanje na vodi, Sektora za vanredne situacije, MUP-a Republike Srbije. Stigli su i ronioci, a u delu reke preko granice, angažovane su i posebne jedinice iz Bosne i Hercegovine. U potragu su uključena i lovačka udruženja, planinari i rafteri.

Ilinka Dujović je na Palama studirala sociologiju i samo diplomski ispit delio je od završetka školovanja. Zbog pandemije korona virusa vratila se u Priboj i nije završila fakultet.

Prvi put nestala je 30. septembra kada se nije vratila iz šetnje. Naredni dan je uz pomoć mnogih Pribojaca pronađena na brdu Bić, pod dejstvom tableta i ujedima životinja po ruci. Nakon toga lečila se u zdravstvenim ustanovama u Priboju, Kragujevcu i Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)