"SAMO DA SE OPORAVI": Poznanici reprezentativke Srbije (15), povređene u saobraćajnoj nesreći, zabrinuti

Lj.P.

17. 11. 2022. u 16:02

U STRAVIČNOJ saobraćajnoj nesreći u noći između srede i četvrtka u Novom Sadu, na licu mesta poginuo je vozač automobila Muarem Bekajderi (35) iz novosadskog naselja Adice, dok je petnaestogodišnja devojčica iz Novog Sada, inače reprezentativka u savateu, zadobila teške povrede, ali njen život nije u opasnosti.

САМО ДА СЕ ОПОРАВИ: Познаници репрезентативке Србије (15), повређене у саобраћајној несрећи, забринути

FOTO.Lj.P.

Vozač „BMV-a“ novosadskih registarskih oznaka je na licu mesta podlegao povredama, dok je mlada sportistkinja zadržana u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine gde će biti operisana zbog povrede ruke.

Nepoznato je, međutim, kako se maloletnica našla u kolima sa sada pokojnim Muaremom. Prema nezvaničnim saznanjima, ovaj tridesetpetogodišnjak je poznanik njene drugarice, sa kojom je ona bila to veče u gradu. Pretpostavlja se da su se u jednom momentu našli u istom društvu, i da je on ponudio da je preveze do kuće i da je ona pristala.

Saznanje da je u strahovitoj saobraćajnoj nesreći povređena mlada sportistkinja, uznemirila je njene poznanike i prijatelje, koji za nju imaju samo lepe reči. Jedan od poznanika kaže da je vrlo uspešna sportistkinja u svojoj kategoriji.

- Savateom se, koliko znam, bavi tri godine – kaže jedan poznanik devojčice. - Nastupa za reprezentaciju, želim joj da se brzo oporavi i da nastavi i dalje da se bavi sportom. Ona je lepo vaspitano dete, i čudno nam je otkud ona u kolima sa toliko starijim muškarcem.

Pretpostavlja se da je do nesreće došlo usled neprilagođene brzine, zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom, a prema nezvaničnim saznanjima, kretao se neutvrđenim smerom, te je udario u drvo. Od siline udara automobil se gotovo prepolovio, pa su intervenisali i vatrogasci. Medicinska ekipa Hitne pomoći je mogla samo da konstatuje smrt tridesetpetogodišnjaka, dok je povređena tinejdžerka prevezena u dečju bolnicu.

Telo nastradalog je preneto u Institut za sudsku medicinu gde će se između ostalog uraditi i toksikološke analize kako bi se utvrdilo da li je vozio pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, što će dodatno pomoći u rasvetljavanju ove strašne nesreće.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove