NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

NAJNOVIJI DETALJI NESREĆE NA PANČEVCU: Pešak pao na limenii krov, probio ga i poginuo - vozilo identifikovano

N.B.

11. 06. 2022. u 11:57

SLOBODAN L. (34) poginuo je jutros oko jedan sat iza ponoći kada je na njega na Pančevačkom mostu naletelo vozilo. Od siline udara pao je preko ograde na limeni krov firme, probio ga i pao na beton.

НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ НА ПАНЧЕВЦУ: Пешак пао на лимении кров, пробио га и погинуо - возило идентификовано

Foto: Novosti Online

Pešak je na mestu ostao mrtav.

Intezivnim radom policija je identifikovala i vozilo.

Dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva prisustvovao je uviđaju nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila oko 1 sat na Pančevačkom mostu.

Tom prilikom vozilo za koje se sumnja da se kretalo brzinom koja je mnogo veća od dozvoljenje udarilo je pešaka koji je prelazio kolovoz. On je je od zadobijenih povreda preminuo.

Vozač je napustio lice mesta.
Po nalogu dežurnog zamenika policija je uzela izjave od očevidaca,a potom su pregledani svi video zapisi i kada bude utvrđen identitet,a potom i pronađen vozač biće mu određeno zadržavanje,zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivično delo ne pružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
Potom će se u toku istrage utvrđivati odgovornost vozača i da li se u njegovim radnjama stiču obeležja navedenih krivičnih dela, kao i doprinos preminulog, koji je očigledno prelazio kolovoz van pešačkog prelaza.

BONUS VIDEO:

HAOS U BEOGRADU NAKON SAOBRAĆAJNE NESREĆE: U Krnjači stoji 30 autobusa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo