NE SME DA PRILAZI BIVŠOJ ŽENI: Igoru Munjiću, mužu poznate advokatice Irine Munjić, izrečena mera zabrane zbog nasilja u porodici

J.D.Lj.

13. 05. 2024. u 15:13

SUPRUGU poznate advokatice Irine Munjić - Igoru Munjiću, izrečena je mera zabrane približavanja i komuniciranja sa ženom, sa kojom više ne živi u braku, koja može da traje do 48 sati.

НЕ СМЕ ДА ПРИЛАЗИ БИВШОЈ ЖЕНИ: Игору Муњићу, мужу познате адвокатице Ирине Муњић, изречена мера забране због насиља у породици

Foto I. Marinković

O svemu je obavešteno i nadležno Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu koje će, kako nezvanično saznajemo, tražiti da mera bude produžena.

Tužilaštvo je od policije zatražilo i da dostavi detaljan izveštaj o incidentu, nakon čega će biti odlučeno da li ima elemenata za pokretanje krivičnog postupka protiv Igora Munjića.

Irina Munjić, inače ćerka poznatog advokata Borivoja Borovića, prijavila je Igora sinoć, za nasilje u porodici.Ona je pozvala policiju i patrola je izašla na adresu i zatekla Irinu koja je, navodno, rekla da je bivši suprug posle rasprave i fizički napao. Svađa između bivših supružnika dogodila se navodno prilikom primopredaje deteta koje su dobili dok su bili u braku.

Igor Munjić je priveden na saslušanje, nakon čega mu je izrečena bezbednosna mera.

Pomenuta mera, inače, odnosi se samo na zabranu prilaska Irini, ali ne i na njeno i Igorovo dete, koje su dobili nakon venčanja 2015. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku