POZNATO KO JE UHAPŠEN NA VRAČARU Oglasilo se tužilaštvo: Četvorica pripremala zločin

Z.U.

10. 05. 2024. u 15:46

PO nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uhapsili su petoricu osumnjičenih za više krivičnih dela, među kojima je i pripremanje teškog ubistva.

ПОЗНАТО КО ЈЕ УХАПШЕН НА ВРАЧАРУ Огласило се тужилаштво: Четворица припремала злочин

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Uhapšeni su Nikola P., Bogdan P., Filip K., Saša K. i Milan I.

Nikola P., Bogdan P., Filip K. i Saša K. terete se za krivična dela teško ubistvo iz člana 114 stav 2 (pripremne radnje) i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Postoje osnovi sumnje da su ovi osumnjičeni u prethodnom periodu pripremali ubistvo jednog lica, u kom cilju su nabavili ilegalno oružje za izvršenje krivičnog dela.

Milan I., kod koga je pronađeno 74 grama opojne droge kokain i vagica za precizno merenje, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Više javno tužilaštvo u Beogradu u koordiniranoj akciji sa pripadnicima MUP-a nastavlja intenzivno da radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u ovom predmetu, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?