POSLE TERAPIJE ŽENA ZADOBILA DEFORMITET STOPALA: Podneta prijava protiv vlasnice specijalističke lekarske ordinacije

N.B.

11. 04. 2024. u 13:47

PRVO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu postupa po krivičnoj prijavi podnetoj od strane punomoćnika oštećene, protiv V. P. vlasnice Specijalističke lekarske ordinacije „Beomedikus Beograd“ i Ž. M. zaposlenog u navedenoj ordinaciji zbog krivičnog dela nesavesno pružanje lekarske pomoći.

ПОСЛЕ ТЕРАПИЈЕ ЖЕНА ЗАДОБИЛА ДЕФОРМИТЕТ СТОПАЛА: Поднета пријава против власнице специјалистичке лекарске ординације

Foto: P. Milošević

Tužilaštvo je, kako je saopšteno, naložilo policiji da obavi razgovor sa prijavljenim licima imajući u vidu da je u krivičnoj prijavi navedeno da je oštećena A. I. nakon pregleda i rutinske inervencije laserom „Plazma CO2“, došlo do komplikacija usled kojih je zadobila teške telesne povrede – deformitet stopala koji je morao biti saniran hirurškom operacijom celog levog stopala.

Nakon prikupaljanja potrebnih obaveštenja i prikupljanja materijalnih dokaza, javni tužilac će preduzeti sve neophodne radnje radi utvrđivanja potpunog i pravilnog činjeničnog stanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!