BLISKA PRIJATELJICA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE O OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO MALE DANKE: Voleo je da popije, to ga je upropastilo (VIDEO)

S. Komnenić/ Đ. Grmuša

04. 04. 2024. u 17:31

KOMŠINICA osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić (2) Dejana D. iz sela Zlot kaže da je zgranuta i da nikad nije ranije čula da je nešto zlo uradio, ali da je voleo da popije.

БЛИСКА ПРИЈАТЕЉИЦА ОТКРИЛА НЕПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ О ОСУМЊИЧЕНОМ ЗА УБИСТВО МАЛЕ ДАНКЕ: Волео је да попије, то га је упропастило (ВИДЕО)

Foto: Novosti

- On je bio dečko koji je znao sve da radi, bio je miran i staložen i sve najbolje mogu o njemu da pričam, sem tog pića... Voleo je da popije. Mislim da ga je to upropastilo. Ima brata koji nije vredan kao on. Bavio se i kulinarstvom i sređivanjem, radio je i kupatila... On je meni ostao u dobrom sećanju... Šta je to bilo i zašto su to uradili... Nekako smo zgranuti - kaže komšinica osumnjičenog.

Kaže da osumnjičeni ima oca, majku i brata.

- Imao je udes kad je bio mlađi i njemu je namalo ostala ruka. To je njega ganjalo... Kako mi je njegova majka pričala, to je uticalo na njega da ne traži devojku. Inače, nikad nisam čula da je nešto zlo uradio, da se posvađao i potukao sa nekim... Drugar mu nije odavde i njega ne znam - rekla nam je meštanka sela Zlot.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)