UHAPŠEN MANIJAK IZ AUTOBUSA: Polno uznemiravao maloletnicu

N.B.

04. 04. 2024. u 14:24

PRVO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv A. A. (31), osumnjičenom da je počinio krivično delo polno uznemiravanje.

УХАПШЕН МАНИЈАК ИЗ АУТОБУСА: Полно узнемиравао малолетницу

Foto: Profimedia/Ilustracija

Kako je saopšteno, njemu se na teret stavlja da je 3. aprila oko 12.30 časova u gradskom autobusu koji saobraća na liniji 95 polno uznemiravao maloletnu devojčicu. On je danas priveden na saslušanje u Tužilaštvo, ali je, prema onome što je rečeno, iskoristio svoje pravo da ne iznosi odbranu, odnosno, odlučio je da se brani ćutanjem. 

Sudiji za prethodni postupak Prvog osnovnog suda, tužilaštvo je podnelo predlog za određivanje pritvora, imajući u vidu da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će  boravkom na slobodi ometati postupak uticajem na svedoke, s obzirom da je osumnjičeni ranije osuđivan, kao i zbog i okolnosti koje ukazuju da će ponoviti isto ili počiniti neko drugo krivično delo.

- Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka ispitati svedoka – maloletnu oštećenu, kao i druge svedoke ovog događaja, doneti naredbu za psihijatrijsko veštačenje okrivljenog, kao i druga potrebna veštačenja, pa nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja doneti odluku o daljem postupanju - navodi se u saopštenju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?