SUMNJA SE DA ĆE UTICATI NA SVEDOKE: Produžen pritvor lažnoj zubarki

N.B.

03. 04. 2024. u 12:37

NA predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, rešenjem Prvog osnovnog suda, produžen je pritvor Snežani S. (48), osumnjičenoj da je radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote, bez adekvatne stručne spreme. Na teret joj se stavljaju nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, kao i falsifikovanje diplome, a prema nezvaničnim informacijama, ima oko 40 oštećenih.

СУМЊА СЕ ДА ЋЕ УТИЦАТИ НА СВЕДОКЕ: Продужен притвор лажној зубарки

Foto N. Fifić

Pritvor joj je produžen za još 30 dana, zbog okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi mogla da utiče na svedoke. 

Iz Prvog tužilaštva ranije je saopšteno je da se  osumnjičena od 21. novembra 2021. godine, pa do dana podnošenja krivične prijave pre mesec dana, u svojoj stomatološkoj ordinaciji "BV Dental Estetic", u Bulevaru Vudroa Vilsona 8, bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga „antiejdž“ medicine sa navodno stečenim zvanjem "doktor stomatologije" i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini od 27. februara 1999. godine, za koju diplomu je naknadnim proverama utvrđeno da je falsifikovana.

Snežana S. je, kako se tvrdi, usluge svoje ordinacije mesecima unazad oglašavala na internetu, a često je davala velike popuste kako bi privukla klijente. Tako je, navodno, nudila i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5. 500 dinara, iako je vrednost pomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara.

Prilikom saslušanja tužilaštvom u Beogradu osumnjičena je  u prisustvu branioca iznela odbranu, pri čemu je osporila da je diploma Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini falsifikat, dok nije negirala da je pružala stomatološke usluge i usluge „antiage“ medicine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)