OPIJATI DOPRINELI NEZGODAMA: U Leskovcu sakcionisano 29 pijanih i drogiranih vozača

I. M.

01. 04. 2024. u 15:22

Pripadnici policije u Leskovcu su, u toku vikenda, alkotestirali 569 i sankcionisali 29 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

ОПИЈАТИ ДОПРИНЕЛИ НЕЗГОДАМА: У Лесковцу сакционисано 29 пијаних и дрогираних возача

Foto: I. Mitić

Dvadesetčetvorogodišnji vozač „fijata“ učestvovao je u saobraćajnoj nezgodi kada je na njega, dok je upravljao vozilom sa 2,14 promila alkohola u organizmu i pod dejstvom kokaina, naleteo tridesetosmogodišnji muškarac koji je vozio traktor. U ovoj saobraćajnoj nezgodi lakše su povređeni vozač i suvozač u „fijatu“.

Sedamnaestogodišnji vozač „golfa“ je, upravljajući vozilom sa 1,96 promila alkohola u organizmu sleteo sa puta i udario u ogradu jednog dvorišta, a zatim i u parkirani „audi“ u dvorištu.

Saobraćajne patrole u Leskovcu zaustavile su šezdesetdvogodišnjeg biciklistu sa 2,03 promila alkohola u organizmu, kao i vozače „audija“ (30), „pežoa“ (53), „folksvagena“ (43) i „audija“ (30) koji su upravljali vozilima sa 1,91, 1,56, 1,21 i 1,39 promila alkohola.

Takođe, iz saobraćaja su isključeni i devetnaestogodišnji vozač „sitroena“ (19), „audija“ (29) i „mercedesa“ (22) koji su vozili pod dejstvom kokaina, kao i tridesetčetvorogodišnji vozač „golfa“ koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola i benzodiazepina.

Policija je na teritoriji Vlasotinca zaustavila šezdesetdvogodišnji vozač „juga“ koji je vozio sa 2,05 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima