PIŠTOLJ NA ČELO RADNICI NA TRAFICI U BEOGRADU: Napadač pokušao da joj otme pazar - ona ga oterala panik-tasterom

Novosti online

22. 03. 2024. u 08:25

BEOGRADSKA policija raspisala je potragu za razbojnikom koji je, u sredu uveče, hteo da opljačka trafiku na Novom Beogradu, ali ga je u tome sprečila hrabra radnica.

ПИШТОЉ НА ЧЕЛО РАДНИЦИ НА ТРАФИЦИ У БЕОГРАДУ: Нападач покушао да јој отме пазар - она га отерала паник-тастером

D.N.

Naime, dok joj je njoj nepoznati čovek držao pištolj usmeren u glavu i tražio joj novac, ona je odlučila da pritisne takozvani panik-taster i tako ga otera.

Ova hrabra mlada radnica rizikovala je svoj život kako bi spasla pazar.

Kako se saznaje, maskirani razbojnik sa pištoljem u ruci pojavio se na šalteru i od radnice zatražio novac. Ona je pritisnula panik-taster, a sirena koja je odjeknula celim naseljem oterala je razbojnika. Za svega nekoliko minuta pojavila se patrola policije.

O slučaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo. Policija skida snimke sa kamera iz okolnih ulica.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

NAVIKA JE ČUDO: Mogu da ukradem ali ne mogu da odgovaram

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!