VELIKA AKCIJA POLICIJE U ZAJEČARU: Od 157 vozača sankcionisano 55

S. M. J.

11. 03. 2024. u 16:17

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, tokom vikenda, u regionalnoj akciji kontrole saobraćaja, kontrolisali su 157 vozača i sankcionisali 55.

ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ У ЗАЈЕЧАРУ: Од 157 возача санкционисано 55

Foto: P. Milošević

Saobraćajci su sankcionisali 55 od 157 vozača, koliko je tokom vikenda, zaustavljeno tokom regionalne akcije kontrole saobraćaja. Najviše vozača zatečeno je tokom prekršaja prekoračenja brzine, njih 18.

Šest vozača i putnika kažnjeni su jer nisu koristili pojas, dvojica biciklista jer nisu imali ispravnu signalizaciju, jedan biciklista jer je vozio pod dejstvom alkohola, a sankcionisano je i troje pešaka koji su prelazili ulicu van pešačkog prelaza.

Pripadnici Saobraćajne policije su tokom ove akcije delili i flajere pešacima i vozačima dvotočkaša o bezbednom učešću u saobraćaju, važnosti korišćenja sigurnosnog pojasa, a na Staroj planini i flajeri o neophodnom korišćenju zimske opreme. 

BONUS VIDEO: PALI ZBOG MAFIJAŠKIH UBISTAVA - Evo kako su uhapšeni Zvicerovi, Šarićevi i Belivukovi „vojnici“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)