PRETUKLI GA U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI I OSTAVILI GA DA UMRE: Monstrumima preti kazna zatvora

J.D.Lj.

29. 01. 2024. u 13:10

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu je 19. januara donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv N. G. (20) i A. B (22), obojica iz ovog grada, zbog sumnje da su u toku noći između 31. 12. 2023. i 1. 1. 2024, u pančevačkoj ulici Nemanjina, po izlasku iz ugostiteljskog objekta zadali oštećenom D. J. (45) iz Starčeva više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, od kojih je zadobio teške telesne povrede, usled kojih je dana 7. januara preminuo.

ПРЕТУКЛИ ГА У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ И ОСТАВИЛИ ГА ДА УМРЕ: Монструмима прети казна затвора

Foto: M. Anđela/Profimedia/Ilustracija

Osumnjičenima se stavlja na teret da su izvršili krivično delo teška telesna povreda kao saizvršioci, za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od dve do dvanaest godina.


Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 24. januara saslušalo osumnjičene na okolnosti naredbe o sprovođenju istrage, a danas je predložilo Višem sudu da se protiv njih produži pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke kao i zbog činjenice da im se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koje je propisana kazna zatvora u trajanju preko deset godina, a težina posledice i način izvršenja krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.
 
Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke događaja i obaviti potrebna veštačenja.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)