OPTUŽENA TROJICA ZA RAZBOJNIŠTVO NA NOVOM BEOGRADU: Uz biber sprej oteli čoveku 100.000 evra.

S. J. M.

22. 12. 2023. u 15:09

Više javno tužilašvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Marka K. (23), Miloša J. (24) i Alena N. (39) zbog sumnje da su 10. oktobra ove godine na Novom Beogradu od D. J. upotrebom sile oduzeli 100.000 evra.

ОПТУЖЕНА ТРОЈИЦА ЗА РАЗБОЈНИШТВО НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Уз бибер спреј отели човеку 100.000 евра.

V.Ć.

Optužicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, Marko K, koji je, inače, policijski službenik i Miloš J. se terete za krivično delo razbojništvo, a Alan N. za pomaganje u razbojništvu.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Milošu J. i Marku K. produži pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Postoji opravdana sumnja da su Marko K. i Miloš J, po uputstvima koja su dobili od Alana N, koji je poznavao prilike oštećenog D. J., 10. oktobra ove godine oko 11 sati na Novom Beogradu čekali da oštećeni priđe ulazu u zgradu u kojoj stanuje, pa su mu obojica prišli i najpre ga onesposobili upotrebom biber spreja, koji su mu poprskali u predeo očiju i lica.

Potom su mu iz ruke istrgli papirnu kesu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 100.000 evra, a koji novac je D. J. prethodno uzeo od jednog kineskog državljanina.

Osumnjičeni su krenuli da beže, a oštećeni je pokušao da ih zaustavi, zadržavši jednog od njih za duksericu, međutim on ga je udario dva puta u predelu glave, usled čega je oštećeni zadobio lake telesne povrede.

Okrivljeni su se nakon toga trčeći udaljili ka mestu gde ih je u vozilu čekao Alan N. Pošto su se udaljili, novac su naknadno podelili između sebe, a deo novca je pronađen i uz potvrdu oduzet od Alena N.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!