AFRIKANCI SE POSVAĐALI OKO KLIME: Gvinejac nožem ubo cimera u Studentskom gradu

S. J. M.

27. 09. 2023. u 13:54

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan državljanin Gvineje Bisao Da Gama T. O. (24) zbog sumnje da je u utorak u sobi u Studentskom gradu pokušao da liši života N. T. K. iz Kraljevine Esvatini.

АФРИКАНЦИ СЕ ПОСВАЂАЛИ ОКО КЛИМЕ: Гвинејац ножем убо цимера у Студентском граду

Foto: M. S.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, a tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Da Gami T. O. se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je on 26. septembra oko 2.30 časova u jednoj sobi u Studentskom gradu, nakon kraće verbalne rasprave i fizičkog sukoba, oštećenog ubo kuhinjskim nožem, sečiva dužine 11 centimetara, u predelu donjeg dela stomaka i leve nadlanice, nanevši mu na taj način tešku telesnu povredu opasnu po život. Nakon toga je pobegao u drugu sobu, gde je pronađen i uhapšen, dok je oštećeni hospitalizovan.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni i oštećeni su bili cimeri protekle tri godine u Studentskom gradu, dobro su se slagali i sada su se sukobili zbog klima-uređaja. Gvinejac je hteo da uključi klimu, a oštećeni se tome protivio, pa je počela svađa i tuča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!