UHVAĆENI SRBI SA INTERPOLOVE POTERNICE: Krili se u luksuznoj zgradi u Sarajevu - Dovode se u vezu sa Belivukom i Miljkovićem

Novosti onlajn

18. 09. 2023. u 13:00

U SARAJEVU su juče uhapšena dvojica Srba po Interpolovoj poternici, a u pitanju su muškarci koji se dovode u vezu sa Veljom Nevoljom i Darkom Šarićem.

УХВАЋЕНИ СРБИ СА ИНТЕРПОЛОВЕ ПОТЕРНИЦЕ: Крили се у луксузној згради у Сарајеву - Доводе се у везу са Беливуком и Миљковићем

Foto: Printscreen

Uhapšeni su u zgradi Sarajevo Tauera.

Osumnjičena lica su iznajmila više stanova u samom vrhu ovog objekta.

Iz izvora bliskih policiji saznaje se da su uhapšeni Dušan Jovanović Giba i Darko Dulović. Njih je uhapsio MUP KS, a uz pomoć OSA, koja ih je locirala i razotkrila.

Jovanović se dovodi u vezu sa klanom Velje Nevolje, ali i Darkom Šarićem.

Bojan Hrvatin, svedok u postupku koji se vodi protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a kojima se na teret stavljaju najteža krivična dela, tokom svedočenja u martu ove godine, izneo je niz detalja o ubistvu dvojice škaljaraca na Krfu.

Alan Kožar i Damir Hadžić ubijeni su u julu 2020. godine na Krfu, a Hrvatin tvrdi da je među egzekutorima bio i Dušan Jovanović zvani Giba sa Karaburme, čiji je brat Vuk ranjen u sačekuši ispred zgrade u kojoj je živio.

Mediji u Srbiji su objavili u novembru prošle godine da je Dušan Jovanović planirao i atentat i na Veselina Milića, načelnika beogradske policije, a sve su otkrile Skaj poruke.

Dušan Jovanović, zvani Giba, dovodi se u vezu sa vođom "vračaraca" Nikolom Vušovićem Džonijem i saradnikom Dariom Đorđevićem Deksterom.

Dovodi se u vezu i sa Darkom Šarićem. Uhapšen je i Darko Dulović.

Apelacioni sud u Beogradu je potvrdio u junu presudu Višeg suda i oslobodio Darka Dulovića optužbi za pomaganje u teškom ubistvu Siniše Milića Bosketa, koji je slovio za bliskog saradnika Luke Bojovića. 

Ove osobe osim Srbije potražuju još neke države. Utvrđuje se šta su radili u Sarajevu i koga su planirali da likvidiraju.

(Avaz)

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE VELIKU AKCIJU POLICIJE: Žandarmerija na terenu - Na meti krijumčari migranata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima