PIJAN BACAO STVARI PO KUĆI, PRETUKAO OCA I MAJKU I PRETIO DA ĆE IH UBITI: Užasno porodično nasilje u Beogradu

J.D.Lj.

18. 08. 2023. u 12:27

OSUMNjIČENI P. S. (39), koji se tereti da je u porodičnoj kući u Grockoj pretukao oca i majku, a zatim im pretio ubistvom, danas je priveden i saslušan u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

ПИЈАН БАЦАО СТВАРИ ПО КУЋИ, ПРЕТУКАО ОЦА И МАЈКУ И ПРЕТИО ДА ЋЕ ИХ УБИТИ: Ужасно породично насиље у Београду

foto: Printskrin

On je, kako saznajemo iz Tužilaštva, sve priznao i izneo odbranu tvrdeći da je delo počinio u alkoholisanom stanju i da se, navodno, kaje za ono što je uradio.

Na teret mu se stavlja nasilje u porodici, a Tužilaštvo je nakon saslušanja P. S. tražilo da mu sud odredi pritvor kako boravkom na slobodi ne bi ponovio delo i uticao na dalji tok istrage.

Nezvanično, P. S. je nakon svađe sa roditeljima počeo da baca i lomi stvari po kući. Kada su oni pokušali da ga obuzdaju, sin ih je pretukao. Na kraju im je rekao da će ih ubiti.

U trenutku privođenja, kako je utvrđeno, bio je pod dejstvom alkohola.

BONUS VIDEO: "ZAHTEVA DA ŽIVI SA MNOM" - Smilja tvrdi da je već prijavljivala nasilje u porodici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis