MLADIĆ IZ ALEKSANDROVCA ODSTRELIO SRNU KARABINOM: Policija podnosi krivičnu prijavu

S.BABOVIĆ

31. 07. 2023. u 12:52

POLICIJA u Brusu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjeg mladića iz okoline Aleksandrovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nezakonit lov i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

МЛАДИЋ ИЗ АЛЕКСАНДРОВЦА ОДСТРЕЛИО СРНУ КАРАБИНОМ: Полиција подноси кривичну пријаву

FOTO: Privatna arhiva

Župljanin se sumnjiči da je na području opštine Brus odstrelio srnu bez posebne dozvole za lov ove vrste divljači, kao i da je nosio karabin.

Srne inače nisu retka pojava u ovoj opštini, a ovog januara jedna od njih prošetala je ulicama. Kako se vidi na snimku, u samom centru potkopaoničke opštine, srna je prešla pešački prelaz i produžila dalje centralnom ulicom.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima