OPTUŽENI ZA PRODAJU 8 KILOGRAMA KOKAINA: Drogu dovozili iz Holandije u Srbiju

S. J. M.

20. 03. 2023. u 13:06

VIŠE tužilaštvo u Beogradu optužilo je trojku uhapšenu sa 8 kilograma kokaina u Kotežu u novembru prošle godine Milana U. (60), Dalibora P. (40) i Mirjanu S. (36) za nedozvoljenu proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Optužnica je dostavljena Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, a svim osumnjičenim je pre 20 dana produžen pritvor.

ОПТУЖЕНИ ЗА ПРОДАЈУ 8 КИЛОГРАМА КОКАИНА: Дрогу довозили из Холандије у Србију

FOTO: Arhiva novosti

Oni se terete da su u Srbiju prokrijumčarili kokain iz Holandije. Policija ih je uhvatila u Kotežu i prilikom primopredaje 2 kilograma kokaina uhapsila Mirjanu S. i Milana U. U nastavku akcije i pregledom kamiona, koji je vozio Dalibor P. pronađeno je još 6 kilograma kokaina, kada je i on uhapšen.

Dalibor P. i Mirjana S. su iz Pančeva i bavili su se prevozom robe iz Holandije za srpske kompanije. Kako tužilštvo sumnja u Nemačkoj su upoznali Milana U. iz Rume i šest meseci kasnije počeli su da za njega prevoze marihuanu i kokain, krećući se predviđenim rutama kroz evropske države. Narkotike su navodno preuzimali u različitim gradovima u Holandiji i isporučivali ih Milanu U. u Srbiji, a za to im je on, u zavisnosti od količine isporučenih narkotika, plaćao više stotina evra.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)