PRIVEDENO VIŠE OD 100 MIGRANATA: Policija pretražuje teren (VIDEO)

Novosti online

25. 11. 2022. u 10:48

U velikoj akciji policije na Horgošu privedeno je više od 100 migranata, saznaju "Novosti".

ПРИВЕДЕНО ВИШЕ ОД 100 МИГРАНАТА: Полиција претражује терен (ВИДЕО)

Foto: Novosti

U toku je velika akcija policije na području Subotice i Horgoša. Pretražuje se teren i do sada je privedeno više od 100 iregularnih migranata. 

Na terenu su pripadnici žandarmerije, a očekuje se i dolazak ministra Gašića.

Lokacije sa kojih se sklanjaju su Bačka, Morohalomski i Sutonski put. Pretpostavlja se da je tamo više stotina migranata.

Na licu mesta zatečeno je šest migranta, od kojih je jedan, starosti oko 20 godina, zatečen sa dve prostrelne rane u grudima.

Podsetimo, na Horgošu su sinoć migranti pravili haos i pucali, i ugrozili bezbednost lokalnog stanovništva, a nakon čega je usledila akcija MUP.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu