UHAPŠENA TROJICA MUŠKARACA: Sumnjiče se da su u Barajevu zapalili vozilo

S.J.M.

06. 10. 2022. u 15:53

U SARADNjI pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu identifikovani su i uhapšeni osumnjičeni da su 26. avgusta ove godine u Barajevu namerno zapalili vozilo R.M. (40).

УХАПШЕНА ТРОЈИЦА МУШКАРАЦА: Сумњиче се да су у Барајеву запалили возило

Foto: Printskrin

Marko D.(39), Stefan N. (27) i Zoran N. (49) danas su saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu zbog krivičnog dela Izazivanje opšte opasnosti, koje im se stavlja na teret.

Dvojica osumnjičenih su negirala izvršenje krivičnog dela, dok se jedan branio ćutanjem.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Mladenovcu da svoj trojici odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Sumnja se da su se oni 26. avgusta oko 23.30 iz Stepojevca kolima dovezli do kuće oštećenog, gde je Marko D. izašao iz vozila i prolio zapaljivu tečnost po automobilu oštećenog marke “Wolksvagen Passat” i zapalio ga.

Nakon toga on je izašao na Ibarsku magistralu, gde su ga ostali pokupili kolima, odakle su se odvezli u Stepojevac.

BONUS VIDEO:

TEŠKA NESREĆA NA OBRENOVAČKOM PUTU: Hitna ukazuje pomoć povređenima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković