UHAPŠEN BRAČNI PAR KOJI RADI U POLICIJI: Akcija Sektora unutrašnje kontrole u Kruševcu

S. BABOVIĆ

31. 03. 2022. u 12:05

SUPRUŽNICI zaposleni u Policijskoj upravi Kruševac uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prevara, potvrđeno je u kruševačkoj policiji.

УХАПШЕН БРАЧНИ ПАР КОЈИ РАДИ У ПОЛИЦИЈИ: Акција Сектора унутрашње контроле у Крушевцу

Foto: S. B.

U akciji pripadnika Sektora unutrašnje kontrole MUP i PU Kruševac, lisice na ruke stavljene su policijskom službeniku Lj. R. (53) i njegovoj supruzi D. R. (46), zaposlenoj u upravnim poslovima.

- Oni se sumnjiče da su, od septembra 2019. do marta 2022. godine, u nameri da sebi pribave protivpravnu imovinsku korist, Fondu za solidarnu pomoć Ministarstva unutrašnjih poslova dostavljali račune iz apoteke, lažno predstavljajući da su to lekovi potrebni za njihovo lečenje - napominju u policiji. Na taj način su, kako se sumnja, doveli u zabludu odgovorna lica Fonda koja su im, na osnovu dostavljenih računa, isplaćivala novac.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni osnovnom javnom tužiocu u Kruševcu. Protiv njih je pokrenut disciplinski postupak zbog teške povrede službene dužnosti i udaljeni su iz službe do okončanja tog postupka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove