NA PLATOU I AUTO IZ "MARATONACA": Izložba ispred Opštine Zvezdara, oldtajmeri oduševili građane (FOTO)

S.V.

11. 06. 2023. u 18:24

NA PLATOU ispred GO Zvezdara bili su izloženi oldtajmeri, a ova tradicionalna manifestacija okupila je oko 50 vlasnika starih automobila koji su došli iz svih krajeva zemlje.

НА ПЛАТОУ И АУТО ИЗ МАРАТОНАЦА: Изложба испред Општине Звездара, олдтајмери одушевили грађане (ФОТО)

GO ZVEZDARA

- Ovo je nastavak uspešne saradnje Opštine Zvezdara i Udruženja oldtajmera Srbije na manifestaciji koja uvek privlači veliku pažnju posetilaca koji imaju razloga da se dive retkim automobilima i motociklima, ali i entuzijazmu njihovih vlasnika - rekao je Vladan Jeremić.

On je istakao da će ova saradnja GO Zvezdara i Udruženja oldtajmera Srbije biti nastavljena.

Posetioci su imali priliku da vide raritetne modele automobila i motocikala, a najviše pažnje posetilaca privukao je vozilo čuvenih Topalovića iz filma "Maratonci trče počasni krug".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove