BARSA IZGUBILA NAJLEPŠU NAVIJAČICU: Prelepa kolumbijska pevačica Šakira nedavno okončala vezu sa fudbalerom Pikeom

Novosti online

16. 06. 2022. u 15:06

PEVAČICA Šakira (45) ovih dana je u centru pažnje među ljubiteljima fudbala. Njena veza sa fudbalerom Barselone Đerarom Pikeom okončana je rastankom posle 11 godina zabavljanja.

БАРСА ИЗГУБИЛА НАЈЛЕПШУ НАВИЈАЧИЦУ: Прелепа колумбијска певачица Шакира недавно окончала везу са фудбалером Пикеом

FOTO: AP

Mnogo nagađanja je bilo vezanih za razloge razmimoilaženja Kolumbijke i Španca, većina njih je spominjala i prevaru Pikea, ali nijedno nije potvrdilo šta se zaista desilo.

Šakiru i Pikea upravo je fudbal spojio, pošto su se upoznali na snimanju spota za pesmu "Vaka Vaka" koja je bila himna Svetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Iako je tačno deset godina starija od Đerara (oboje rođeni 2. februara), to im nije predstavljalo problem da uplove u ljubavnu romansu iz koje su kasnije dobili dva sina - Milana i Sašu. Od tada, pevačica iz Kolumbije, čije je celo ime Šakira Izabel Mebarak Ripol, bila je neizostavan deo maltene svakog meča u kojem je Pike igrao. Često ga je zdušno podržavala dok je vodio bitke u dresu Barselone, pa nije čudo što mnogi navijači na društvenim mrežama sa tugom konstatuju da je "Kamp nou" izgubio najlepšu navijačicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo