ZAJEDNO BLISTALI NA CRVENOM TEPIHU: Omiljeni holivudski parovi na dodeli Oskara (FOTO)

Novosti online

28. 03. 2022. u 11:40

U DOLBI teatru sinoć je održana 94. dodela Oskara u prisustvu brojnih holivudskih zvezda, među kojima je bilo i dosta parova.

ЗАЈЕДНО БЛИСТАЛИ НА ЦРВЕНОМ ТЕПИХУ: Омиљени холивудски парови на додели Оскара (ФОТО)

Foto: AP

Mnogi slavni parovi sinoć su zajedno zablistali na dodeli Oskara. Među njima su bili Nikol Kidman i njen suprug Kit Urban. Pevač se pridružio na crvenom tepihu svojoj supruzi, koja je nominovana za najbolju glumicu. Nikol je pozirala u svilenoj haljini sa golim ramenima.

Još jedan glumački par privukao je veliku pažnju, a to su Penelope Kruz i Havijer Bardem. Oni su se pojavili oboje u crnom. Penelope je imala haljinu sa otvorenim leđima. Havijer Bardem bio je u crnom odelu.

Kevin Kostner i njegova supruga Kristin Baumgartner izgledali su jako elegantno. Kristin je imala crno-belu haljinu, dok je Kevin nosio crni smoking sa crnom leptir-mašnom, belom košuljom, a svoj stajling upotpunio je naočarima za sunce.

Mila Kunis i Ešton Kučer još jedan su par koji se pojavio na prestižnoj ceremoniji. Mila se ovom prilikom odlučila za bledoružičastu haljinu, dok je Ešton nosio crno odelo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove